Šminka

Profesionalna šminka koju koristim. Profesionalna šminka uz najpoznatije svetske kozmetičke brendove: Make Up For Ever, Mac, Naked, Nyx, Bobbi Brown, vaše lice će izgledati besprekorno,  svežije i privlačnije nego ikad. Sa i bez veštačkih trepavica, po vašoj želji. Bobby Brown cetkice koje koristim upravo pruzaju ono najvaznije u sminkanju-laksu kontrolu nad „alatom“ i veliku preciznost. MAC puderi su jedni od najboljih u makeup industriji, devojke i zene ih rado koriste. Razlog tome je sto odgovara razlicitim tipovima koze. NYX Professional Makeup je americki brend koji nudi kolekciju kozmetike kako za posebne prilike tako i za svakodnevne. Prepoznatljivi su po bogato pigmentovanim proizvodima jer u malim kolicinama pruzaju mnogo boje cime se izdvajaju od ostalih proizvodjaca. Bobby Brown cetkice koje koristim upravo pruzaju ono najvaznije u sminkanju-laksu kontrolu nad „alatom“ i veliku preciznost. 

MAKE UP FOR EVER je francuska kozmetika, linija specijalno osmisljena za izuzetnu pigmentaciju i postojanost na kozi. Izmedju ostalog i NAKED palete su ispunile sva moja ocekivanja, senke su puteraste na dodir, postojane, pigmentovane i odlicno se prenose iz pakovanja na kožu.

beograd sminkanje profesionalno

Make up for ever

make up forever

Make UP For Ever je profesionalna šminka koja nam dolazi iz Francuske. Firma koja je osnovana 1984. godine u Parizu. Stvorili su proizvode visokih performansi za profesionalne šminkere i poznavaoce kvalitene šminke. Profesionalni šminkeri je koriste širom sveta, na televiziji, filmu, svetu zabave. Od 1999 kreću u globalnu distribuciju na svetsko tržiše. Trenutno profesionalna šminka Make UP For Ever pokriva 60 zemalja i ima 2200 prodajnih mesta u svetu.

NYX

nyx

Osnivac NYX-a Toni Ko pokrenula je kompaniju 1999.god. Celokupna tacka kompanije bila je stvaranje stvarno dobrog proizvoda koji je bio stvarno pristupacan.

NYX je kozmeticka kompanija koja je deo grupe L’oreal. Lider je u masovnoj industriji boja kozmetike.
NYX Professional Makeup definisan je izuzetnim kvalitetnim proizvodima sa bogatim pigmentima.
NYX Professional Makeup sadrzi niz klasicnih, sezonskih i trendovskih kozmetickih proizvoda među ljubiteljima lepote i profesionalnim sminkerima. 
Brend je poceo sa umetnickom inspiracijom, jedinstvenim proizvodom i vizijom. 
NYX je globalni brend dostupan u vise od 60 zemalja.

MAC

mac

MAC je vodeca svetska profesionalna sminka.

Kompanije Ester Lauder su stekle vecinski interes za MAC 1994.god i puno vlasnistvo 1998.god. 
MAC se prodaje u vise od 79 zemalja i teritorija. Popularnost brenda porasla je kroz tradiciju odobravanja od strane ucesnika, sminke, modela, fotografa i novinara sirom sveta. 
MAC je za sve uzraste i polove. MAC je poznat kao autoritet boja koji pruza proizvode profesionalnom sminkanju i potrosacima ukljucujuci sirok spektar kozmetike u boji, trepavica, cetkica, nege koze, temelja i dodataka.
naked

NAKED

Naked Cosmetics je internacionalno distribuirana profesionalna kozmetička linija. Proizvodnja NAKED linije počela je 2005. godine,
dizajniran od strane tima sa 4 osobe sa preko 60 godina kombinovanog iskustva u industriji kozmetike i lepote.

Naked Cosmetics je proizveden u SAD-u
u oblasti Florida Tampa Bai.
Naked Cosmetics specijalizovana za visokokvalitetne, prirodne, visoke pigmentne boje.
Svaki proizvod u liniji Naked Cosmetics se testira i testira da bude najviši kvalitet u svojoj pojedinačnoj kategoriji.

naked-1